Welcome to Agency

Személyi Edzés

Személyi Edzés
AND THAT'S NOT EVERYTHING

Befektetés a hosszú távú sikeredbe edzés, táplálkozás és mindfulness által

Korrekciós és Megelőző

Mindenki egyedi tualjdonságokkal rendelkezik erő, rugalmasság, testalkat, célok, sérülések és testi egyensúlytalanságok terén. A személyi edzés mindezt figyelembe tudja venni, és alkalmazkodik az egyedi igényeidhez, és az idő múlásával elért fejlődésedhez. Így korrigálhatjuk a testtartási problémákat, és jelentősen csökkenthetjük a sérülések kockázatát a csoportos fitnesz órákhoz képest.

Rugalmas időzítés és helyszín

Valami közbejön, és módosítanod kell az óra időpontját? Vagy utazásod során sem hagynád ki az edzést? Nem probléma, mivel a személyi edzések rugalmasak, és mivel online, akár „magaddal is viheted az edzőt” az utazásra.

Egészség Coaching

A személyi edzés egy személyes kapcsolat az edző és az ügyfél között, melynek során a coaching eszközeivel segítelek, hogy megtaláld a valódi megoldásokat. Mivel az egészség és a jól-lét holisztikus, a fizikai és mentális egészség, a táplálkozási döntések, a stressz, a kapcsolatok stb. mind összefüggenek, és bevonhatók az egyenletbe, ha az ügyfél nyitott rá.

FMS

Az FMS (Funkcionális Mozgásminta Szűrés) egy olyaneszköz, ami funkcionális mozgási hiányosságokat okozó aszimmetriák azonosítására szolgál. Az FMS célja, hogy azonosítsa a mobilitás és a stabilitás egyensúlyhiányait hét alapvető mozgásminta során. Az FMS szűrés módszerét alkalmazom az edzéseden belüli fókuszterületek azonosítására, majd korrekciós gyakorlatokat tartalmazó program kidolgozására.

Funkcionális

A funkcionális edzés a mindennapi élet mozdulatait tükrözi, és funkcionális erőt fejleszt. Főleg saját testsúlyos gyakorlatokból áll, vagy olyan egyszerű eszközöket használ, mint a szabad súlyok vagy gumiszalagok. Kiegyensúlyozott izomszerkezet és nagy erő érhető el vele a rugalmasság feláldozása nélkül.

Saját testsúlyos edzés

A funkcionális edzés és a saját testsúlyos edzés egymást átfedő fogalmak. Ezek a gyakorlatok jellemzően az egész testet medolgoztatják, egyszerre több izmot megcélozva. Ez egy nagyon hatékony módja az edzésnek, és a sérülések kockázata viszonylag alacsony. Csodálatos törzsizomzat és stabilitás fejleszthető ki általuk, amelyek központi jelentőségűek egy fenntartható edzésprogramban.

A személyi edzés előnyei: fontold meg, ha...

 • Holisztikus életmódváltást szeretnél megvalósítani
 • Nem tudod, hol kezdd el vagy unod az edzéseket
 • Otthon szeretnél edzeni
 • Elszámoltathatóságra és motivációra van szükséged
 • Tanulni szeretnél (gyakorlat közben) az egészségről, a fitneszről és a testedről
 • Szeretnél célokat kitűzni és kihívásra van szükséged
 • Személyre szabott edzéstervre van szükséged
 • Egészségügyi problémád vagy sérülésed van
 • Egy bizonyos sportágban vagy sporteseményre edzel
 • Felügyeletet vagy támogatást szeretnél az edzések során
 • Fontos számodra a rugalmas időbeosztás és formátum
 • A táplálkozásra is ki szeretnél térni

Foglalj időpontot

Lépjünk kapcsolatba

Felkeltettem az érdeklődésedet? Bátran kérdezz, örömmel hallok felőled. 
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Köszönöm szépen a megkeresést! Hamarosan felveszem veled a kapcsolatot.
Hoppá! Úgy tűnik, valami hiba lépett fel. Kérlek próbálj meg más módon kapcsolatba lépni velem.